Strijkvrije overhemden zijn echt ideaal!

Overhemden bestaan al vele jaren. Door de jaren heen zijn ze wel wat veranderd. Natuurlijk gaan ook overhemden mee met de mode. Dan zijn overhemden met onzichtbare knopen weer helemaal in, dan getailleerde overhemden, dan weer overhemden met een zeer puntige en lange kraag. Maar elk overhemd, uit welke periode dan ook, moet gestreken worden. En dat is nu net waar de meeste mannen een enorme hekel aan hebben. Gelukkig zijn er nu strijkvrije overhemden. Deze zijn er voor alle mannen (en vrouwen) die geen zin en tijd hebben om te strijken, maar er wel goed bij willen lopen.

Strijkvrije overhemden dragen fijn!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je gewone overhemden niet te strijken. Het gevaar is dan wel dat je er bij komt te lopen als een landloper. En dat is nu net niet wat je wilt. Strijkvrije overhemden zijn, over het algemeen, van 100% katoen. Al zijn er ook strijkvrije overhemden te vinden met iets van stretch er in. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Het allergrootste voordeel is en blijft natuurlijk dat je deze overhemden niet hoeft te strijken. Al is ook het draagcomfort van belang. Het komt natuurlijk regelmatig voor dat je een jasje of een colbert over je overhemd draagt en dan is het wel zo fijn als je er niet enorm in gaat zweten. Door het katoen voorkom je dat.

Bestel deze overhemden online

Voor het aanschaffen van goede overhemden hoef je echt niet meer naar de winkel. Je kunt online, in de juiste webshop, precies vinden wat je zoekt. Of je nu gaat voor korte mouwen, lange mouwen, getailleerd, niet getailleerd, extra lengte, een boordmaat van 37 of van 54, je vindt deze strijkvrije overhemden bij HemdVoorHem. Online zie je al in één oogopslag of het overhemd van jouw keuze beschikbaar is in de door jou gewenste maat. Dat is niet alleen handig, maar dit scheelt je veel tijd.

Niet meer strijken! Wat een feest!

De aanschaf van strijkvrije overhemden zal je leven een stuk gemakkelijker maken. Deze overhemden kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen, daar is niets bijzonders aan. Het bijzondere is dat je ze netjes moet ophangen, dus niet in de droger moet doen. Je hangt deze overhemden te drogen op een hanger en je ziet de kreukels van het wassen er zó uitzakken. Zitten er toch nog kleine kreukeltjes in, dan zullen die als sneeuw voor de zon verdwijnen zodra je het overhemd draagt.

 

About

No Comments

Leave a Comment