3 redenen waarom je juist nu een imitatie bontjas moet kopen

Het is al september en dat betekent dat we langzaam maar zeker weer richting de herfst gaan. En daarna staat zelfs de winter weer voor de deur.  Gelukkig hebben we nog te maken met een lekker nazomertje de komende dagen. Desalniettemin is het verstandig om nu al na te denken welke jas je deze winter gaat dragen. Het is nu namelijk eigenlijk de perfecte tijd om een jas aan te schaffen. En de bontjas is helemaal in! Niet van echt bont natuurlijk, dat kan eigenlijk niet meer in deze tijd. Maar er zijn nu imitatie bontjassen die minstens even fraai zijn als hun echte tegenhanger. We geven je drie redenen waarom je juist nu een imitatie bontjas moet kopen.

Reden 1: geweldige kwaliteit

De eerste en misschien ook wel beste reden om nu een imitatie bontjas te kopen is dat de jassen van dusdanige kwaliteit zijn dat je eigenlijk voor de komende twee of drie winters klaar bent. Met een beetje geluk draag je een imitatie bontjas namelijk voor een langere tijd. Met een beetje pech blijf je misschien wel ergens aan haken of komt er een vieze vlek op je jas, maar zelfs tegen die stootjes kan een imitatie bontjas makkelijk. Je moet dan alleen niet erg vinden om een paar jaar achter elkaar met dezelfde jas rond te lopen. Sommige mensen hechten er namelijk veel waarde aan om elk jaar een nieuwe te kopen.

Reden 2: nu is het nog goedkoop

Natuurlijk betaal je wel wat voor de goede kwaliteit bontjas. Zo is een imitatie bontjas vrouwen vaak zo rond de 100 euro. Maar daarom moet je juist NU een imitatie bontjas kopen! In deze tijd van het jaar is de winterkleding juist nog lekker goedkoop en kun je dus profiteren van de mooiste aanbiedingen. Met een klein beetje speurwerk vind je nu een geweldige jas voor minder dan 50 euro. Dat scheelt toch echt een hele hoop geld.

Reden 3: echt bont kan echt niet meer

Zoals we eerder al aan hebben gegeven: echt bont kan eigenlijk niet meer. Daarom is de imitatie bontjas ook in het leven geroepen! Het is niet meer van echt te onderscheiden en zodoende is het ook niet meer nodig om een echte bontjas te kopen. Scheelt toch weer een hoop onschuldige levens van schattige diertjes!

Twijfel dus niet en sla juist nu je slag door het kopen van een imitatie bontjas! Hopelijk hebben we je overtuigd!

About

No Comments

Leave a Comment