Olie of capsules?!

cbd

Mijn eigen plekje op het web. Daar ga ik nu eens goed gebruik van maken. Ik heb namelijk een heel interessant onderwerp te pakken en wil jullie meenemen in mijn zoektocht naar informatie. Wat ik namelijk ben tegen gekomen zijn CBD capsules. Aangezien je me normaal gesproken niet in die sector (overigens ook niet die van health producten of supplementen) kan vinden, heb ik nogal wat vragen. Op veel van die vragen heb ik op het internet een antwoord gevonden. Ik heb de informatie zo goed mogelijk proberen te verwoorden zodat het gemakkelijk leesbaar is.

CBD capsules

Ik denk dat iedereen inmiddels wel bekend is met CBD olie. Laatste kwam ik op internet tegen dat je dus ook CBD capsules hebt. Het voordeel van een capsule is dat de dosering gemakkelijk te bepalen is. Je neemt bijvoorbeeld een capsule en dan ben je klaar. Als je dit zelfde met olie wilt doen wordt dit al moeilijker. Als je twee druppels wilt nemen, is geen van de druppels gelijk aan elkaar

Een druppel is een druppel

Ja, dat zou je zeggen maar zelfs als je een pipet gebruik, is de ene druppel groter dan de andere. In de capsule zelf zit ook olie. Alleen is de olie dit keer omhuld door visgelatine. De visgelatine zorgt voor de stevigheid. Het is dus gewoon het omhulsel. De inhoud is vergelijkbaar met 2,5 procent olie.

Voordeel

Wat ik zelf als een groot voordeel zou ervaren is denk ik de smaak. Het kan namelijk zijn dat er een bepaalde smaak aan de olie zit. Bij de capsules hebben ze er voor gezorgd dat deze smaak is geneutraliseerd. Het smaakt dus nergens meer naar. Dit komt omdat de olie nu in de capsule zit.

Zoals ik al eerder heb gezegd, zelf heb ik geen ervaring met deze producten. Ik was er vooral nieuwsgierig naar. Als ik zou moeten kiezen uit olie of capsules zou ik waarschijnlijk voor de laatste gaan. Het lijkt me prettig dat je niet hoeft te knoeien met de dosering. Daarnaast lijkt me het ook prettig dat je er niets van proeft.

Is er nog een nadeel?

Ja er is nog een nadeel en dat is dat het wel wat prijziger is dan de olie. Zijn er toevallig mensen onder mijn lezers die dit al een keer hebben gebruikt en hun ervaring zouden willen delen? Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als je beide producten hebt getest.

About

No Comments

Leave a Comment