Voor elke vrouw de perfecte damesblouses

Damesblouses

Damesblouses winkelen is een van mijn favoriete bezigheden. Ik houd van blouses, en werkelijk elke vrouw ziet er goed uit in een blouse. Er is natuurlijk wel ontzettend veel keuze, en daarom heb ik een blog geschreven over de verschillende typen damesblouses die er zijn! Zo kun jij erachter komen welke blouse bij jou past.

Klassieke damesblouses voor de klassieke vrouw

Het woord klassiek klinkt voor sommige vrouwen misschien in de oren als oubollig of saai. Maar er zijn zoveel blouses die klassiek zijn, maar ook ontzettend cool zijn! Voor de jonge vrouw die van klassiek en hip houdt zijn deze damesblouses perfect. Je hebt tegenwoordig blouses met een afneembare sjaalkraag. Zo kun je de blouse overdag aan naar werk en zie je er ontzettend chique uit. Neem de sjaalkraag af en knoop de bovenste knoopjes open, en je kunt zo uit eten of naar een club! Met zo’n kraag blijf je trouw aan je eigen stijl, maar pas je je aan aan de gelegenheid. Ook heb je een kraaginzet om ergens onder te dragen. Zo zie je er klassiek uit, maar heb je het niet te warm met een dubbele laag aan. Ook ziet je outfit er strakker uit als je geen blouse onder je trui hebt, want soms kan dat zo kreukelen.

Edgy damesblouses voor de alternatieve dames onder ons

Er zijn ook ontzettend veel damesblouses die net wat anders zijn dan de standaard blouses. Ik ben gek op blouses, maar mijn stijl is soms ook wat edgy. Een coole blouse dragen maakt echt mijn dag. Kies voor een blouse in een tof patroon of ongebruikelijke kleuren en draag hem boven een gecropte spijkerbroek. Lange blouses maak je edgy door hem bijvoorbeeld halverwege open te laten, ongeveer rond de hoogte van je broekrand. Zandkleuren gecombineerd met groen- en blauwtinten geven echt de alternatieve vibe aan je blouse!

Val op met een gek patroon of aparte vorm

Voor de dames onder ons die niet bang zijn om op te vallen kun je tegenwoordig ook heel veel gekke damesblouses kopen. Deze blouses zijn niet gek, maar te gek! Een grafische print of een felle kleur zijn gedurfd. Als dit echt iets voor jou is, dan kun je je stijl met zo’n blouse voor elke gelegenheid gebruiken. Zelf vind ik grafische prints heel tof. Je valt extra op door te kiezen voor een groot patroon. Die valt meer op dan een blouse met bijvoorbeeld kleine stipjes. Tot slot kun je kiezen voor een andere pasvorm om op te vallen. Ga voor extreem oversized, of koop een blouse met volantmouwen. Alle kleine details maken je blouse extra opvallend!

About

No Comments

Leave a Comment