Supersnel het beste abonnement

Onlangs ben ik met mijn partner in een prachtig oud boerderijtje getrokken in een klein dorp vlakbij Arnhem. Het ziet er nu allemaal prachtig uit, maar de verbouwing was echt een ramp. Maanden heeft het geduurd. Nu is het eindelijk af! Ik typ dit nu vanaf de nieuwe bank, terwijl ik gebruik maak van onze razendsnelle wifi. Het afsluiten van een internet- en televisieabonnement is van alle dingen die geregeld moesten worden in ons nieuwe huis het enige dat niet langer heeft geduurd dan verwacht. Het viel ook niet duurder uit dan onze begroting, wat met de rest van het huis helaas wel het geval was. Veel goedkoper juist! Ik zal je vertellen hoe dit kan.

De redding voor digibeten

Het afsluiten van abonnementen vind ik normaal gesproken verschrikkelijk. Ik snap er nooit een fluit van. Hoe zorg ik dat ik alle zenders ontvang die ik wil ontvangen? Hoe weet ik welke downloadsnelheid ik ga krijgen? En hoe weet ik nou dat ik niet veel te duur uit ben? Na de monsterverbouwing kunnen we elke cent namelijk gebruiken. Mijn partner is ook al een enorme digibeet, dus daar heb je ook niet veel aan op dit gebied. Onze redding was alles in 1 vergelijken met Providercheck.
Het is super gemakkelijk en overzichtelijk. Het kost ook geen geld om alle pakketten met elkaar te vergelijken, het kan gewoon gratis op internet. Hoe ideaal!

Eindeloze mogelijkheden

Ons adres was natuurlijk anders dan eerst, wij woonden eerst in de Randstad. We wisten dus niet of welke providers ├╝berhaupt leverbaar zijn op ons nieuwe adresje. Dit is geen probleem, je vult je postcode en woonplaats in, en het wordt direct voor je uitgezocht uit welke providers je kan kiezen.
Ook dingen als de contractduur en het verbindingstype kan je invullen, zodat je de perfecte match krijgt. Allemaal dingen die ik nooit in mijn eentje had gevonden! Ook extra opties kan je aanvinken, zodat je zeker weet dat jouw toekomstige pakket hierover beschikt. Zelf vind ik het heel fijn als je televisie live kan pauzeren, zodat je tussendoor een kopje thee kan maken bijvoorbeeld. Met alles in 1 vergelijken kan je ook alle recensies zien bij elk pakket. Zo weet je ook beter wat je kunt verwachten. Na een kwartiertje zoeken, kwamen wij uit bij een pakket met goede recensies en een kleine prijs. We zijn helemaal tevreden. Ik kan dus wel zeggen dat ik dankzij alles in 1 vergelijken precies het abonnement dat aan onze wensen voldoet heb gevonden, voor de kleinst mogelijke prijs.

About

No Comments

Leave a Comment