Lente in met Kenzo

Kenzo

Felle kleuren zijn niet altijd in de mode geweest, hoewel sommige bekende designers bekend staan om hun opvallende kleding, zoals Kenzo,
Daily Paper en Bas Kosters. Kenzo staat natuurlijk bekend om zijn trui met de tijger erop, in felgroen en oranje, Daily Paper om zijn gekleurde felle hoodies en Bas Kosters om zijn gebruik van neon kleuren en tekst in zijn lijn.

We gaan weer richting de lente en dat mag absoluut gevierd worden, en dat doen we dan ook! De winter viel dit jaar erg mee (welgeteld hebben we geloof ik maar twee keer sneeuw gehad, klopt dat?) waardoor we fijn onze lievelingskleding konden blijven dragen, zonder ons compleet in te pakken.
Ieder jaar vond ik het altijd zo jammer dat we in de winter ons favoriete Kenzo shirt moesten verbergen achter een dikke wollen trui, een jas, sjaal, en weet ik veel wat nog meer. In de winter ben ik, en velen met mij, liever comfortabel dan modieus en wil ik alleen maar zo warm en beschermd mogelijk van locatie naar locatie. Uitgaan in rokjes zit er in de winter niet in voor mij, zelfs niet met kniehoge laarzen en een extra dikke panty. Voor je het weet heb je een blaasontsteking te pakken! Dat heb ik er helaas niet voor over!
De lange donzige teddy jassen waren dit seizoen helemaal in, en ik ben nog niet klaar om alweer afscheid van deze heerlijke jassen te nemen. Bruin, camel, zwart, wit, alle kleuren wilde ik hebben. Zelfs de primark verkocht een ontzettend leuke roze variant! Maar door het snelle veranderen van ons klimaat, wordt het ook sneller warm. De heetste dag in februari (18,5 graden!) is een paar dagen geleden zelfs gemeten. Heerlijk, denken alle Nederlanders. Jongens, dat betekent dat het in de zomer straks veertig graden wordt!
Maar goed, dan zien we dan wel weer he?

Terug naar de fashion. Het voordeel van het snelle warme weer is natuurlijk dat de leuke shirtjes, rokjes en jurkjes weer uit de kast mogen en de wollen truien mogen worden opgeborgen. Ik ben onderhand zo gewend aan de Nederlandse winter dat ik oprecht meer truien heb dan T-shirts, maar tijden veranderen. En met tijden bedoel ik; het weer. Ben jij ook klaar voor de lente, en vooral voor de zomer? Maar heb jij ook kasten vol truien? Kijk dan even online voor dat leuke Kenzo truitje. Heb je binnenkort al nodig!

About

No Comments

Leave a Comment