Voel je op en top vrouw met een korset

Korset

Bij het woord korset dacht ik vroeger altijd aan het klassieke filmbeeld waar een vrouw in een korset wordt gesnoerd. En dat is natuurlijk ook nog steeds het klassieke beeld. In trouwjurken wordt een korset vaak onopvallend in de jurk genaaid. Als vrouw kan het dragen ervan erg vervelend zijn, maar het resultaat is vaak adembenemend. Elke vrouw is natuurlijk mooi zoals ze is, maar zoals wij vrouwen allemaal weten zijn we altijd wel ergens onzeker over. Een hulpmiddel die alle onzekerheden op de goede plekken verhuld of kan omtoveren in iets moois is daarom altijd gewild. Tegenwoordig zien we het veterkorset niet meer terug in het dagelijks leven. In plaats daarvan hebben we nu body’s en shape-underwear. Veel vrouwen dragen deze middelen ook dagelijks, om zich meer zelfverzekerd te voelen. In deze blog zal ik de vrouwen die meer hierover willen weten door de wereld van het shaping-underwear nemen. Zo kun je kijken welke soort bij jou past!

Een invisible body voor onder een strakke jurk

Als eerste heb je de invisible body’s die je onder strakke outfits kunt dragen. Deze body’s zijn verkrijgbaar in twee soorten. Je hebt body’s die al een bh in het ondergoed verwerkt hebben. Als je liever je eigen bh draagt dan kun je ook een body kopen die een cut-out heeft rond de borsten. Deze laatste variant is vooral ideaal als je een strakke jurk aan wilt met laag decolleté. De invisible korsetten geven je lichaam een extra mooie shape zonder lintjes te vertonen. Wel belangrijk is om het korset altijd in een goede maat te kopen. Een te strak korset zorgt voor zichtbare lijnen, maar is ook slecht voor je ademhaling en darmstelsel. Als je korset te strak is kun je buikpijn krijgen bij het langdurig dragen.

Ook een korset voor dames met een maatje meer

Er zijn ook korsetten voor dames met een maatje meer. Dit is ideaal voor de wat zwaardere dames die graag corrigerende ondermode dragen om hun figuur meer vorm te geven. Zoals ik al hierboven zei is het nooit een goede optie om te strakke body’s te dragen. Doordat de body’s ook in grote maten verkrijgbaar zijn, hoef je nooit een te strakke variant te kopen! En vrouwen met een maatje meer zijn prachtig, en hoeven wat mij betreft niet corrigerende mode te dragen. Wel kan ik uit persoonlijke ervaring zeggen dat als je wat zwaarder bent, het wel heel fijn is om een afgetekende taille te hebben. Zo verhul je je niet alleen in te wijde kleding.

About

No Comments

Leave a Comment