Geef je huis een make-over!

douchewand kopen

Soms is het tijd voor iets nieuws. Nou zijn er natuurlijk dingen aan je leven die je niet zomaar kunt veranderen: wisselen van baan of verhuizen zijn dingen die je niet even snel regelt als oplossing voor een dipje. Maar bijvoorbeeld al je haar afknippen is ook niet altijd een verandering die groot genoeg voelt om je daaruit te trekken. Maar we zijn mensen, de wereld om ons een verandert en wij veranderen mee. En als het je allemaal te lang duurt heb je dat gelukkig zelf in de hand! Zo kun je bijvoorbeeld je huis of tuin een flinke make-over geven. Zo voelt je omgeving helemaal nieuw en daarmee jijzelf ook! En als je geen tijd of geld hebt om echt álles om te gooien, niet getreurd – kleine dingen kunnen een groot verschil maken!

It’s all in the details

Door kleine aanpassingen te maken kun je de boel al aardig anders maken. Dit werkt het beste als je een simpel begin hebt. Je haalt dan simpelweg de gekleurde of stijl-specifieke dingen weg en vervangt deze voor iets heel anders. Of koop bijvoorbeeld een centerpiece waaraan je de rest kunt aanpassen. Zoals een paar nieuwe grote planten, of een nieuwe grote stoel in een uitspringende kleur of met een patroontje. Dan kun je andere kleine decoraties daarop uitkiezen zodat het geheel vernieuwd lijkt, maar je wel je eigen vertrouwde meubels kan houden!

Een nieuwe badkamer

Buiten de woonkamer zijn er ook andere kamers waarin kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken. Een nieuwe douchewand kopen bijvoorbeeld voor in de badkamer. Mooi glas in plaats van tegels of een nieuwe hoek waardoor de hele ruimte anders oogt. Mooie nieuwe decoraties op het randje boven het toilet, of een nieuwe toiletbril in een andere kleur of een marmer patroon. Iets meer luxe in de badkamer zorgt toch voor een heerlijk gevoel. Lekker ontspannen in je nieuwe douche of bad en het voelt alsof je op vakantie bent in eigen huis!

Tuinverbouwing

Ook veranderingen aan de tuin kunnen een heerlijk gevoel geven. Lekker met je handen in de aarde wroeten, maar daarna heb je je eigen nieuwe paradijsje. Ook hier kunnen kleine dingen grote verschillen maken: een nieuw hek eromheen, een paar nieuwe plantjes en alles voelt weer als nieuw. Een vijver erbij of nieuwe staptegels in het gras kan al een hele nieuwe sfeer geven, zonder dat het al teveel werk, tijd en geld hoeft te kosten.

Een kleine verandering gaat lang mee, en het kan zo ineens voelen als een heel nieuw plekje. Maar niet te anders, zodat je je gewoon lekker thuis blijft voelen!

About

No Comments

Leave a Comment