Hoe je eenvoudig formele herenkleding kunt strikken

strikken

Een maandje geleden heb ik je al eens verteld waarom je als vrouw echt een keer een korset moet aantrekken. Dat gevoel dat je ervaart dankzij dit kledingstuk is niet met iets anders te vergelijken. Aangezien ik vrouwen kleding heb besproken, mag de mannelijke tegenhanger natuurlijk niet ontbreken in mijn plekje op het internet. Bovendien zijn het toch regelmatig de vrouwen die achter de broek van de man aan moeten zitten om ervoor te zorgen dat ze uitstekend voor de dag komen. Daarom vertel ik je vandaag hoe je eenvoudig de beste formele herenkleding kunt strikken voor jouw vent!

Het begint bij de basis

Persoonlijk heb ik niet al te veel ervaring met formele herenkleding of herenmode wat dat betreft. De enige momenten dat ik ermee te maken krijg, is als we een feestelijke gelegenheid op de planning hebben staan. Als man kun je natuurlijk niet in je dagelijkse kloffie verschijnen op een bruiloft. Daarom zorg ik er altijd voor dat mijn vent er op en top uitziet. Om dat te realiseren begin ik altijd bij de basis: de pasvorm. Wanneer een overhemd en een colbert goed valt, dan ziet een man er gelijk stijlvol uit.

Bovendien kun je makkelijk een goede outfit samenstellen als je begint met een degelijke basis. Dus investeer in een goed pak. Natuurlijk hoeft het geen rib uit je lijf te kosten. Ik adviseer je alleen om het bij een deskundige webshop of kledingzaak te kopen, zoals GENTS.

Stijl toevoegen dankzij accessoires

Wanneer de basis staat, dan zijn de accessoires aan de beurt. Mijn vent is niet zo van het mixen en matchen. Het liefst houdt hij het zo eenvoudig mogelijk. Gelukkig hebben we een middenweg gevonden: strikken. Ik heb een lading verschillende strikken gekocht bij GENTS. Hierdoor kan hij voor elke gelegenheid weer even iets anders voor de dag komen, zonder dat het hem te veel moeite kost! Bovendien is het een stuk makkelijker om even een nieuwe strik te kopen dan een volledig pak erbij.

Door slim de accessoires te selecteren, voeg je direct wat meer stijl toe aan een outfit. Natuurlijk hoef je jouw vent niet allerlei strikken aan te trekken. Je kunt ook variëren met stropdassen, manchetknopen en ga zo maar door. Een reden waarom ik zo’n fan ben geworden van GENTS is hun uitgebreide assortiment accessoires. Voor een leuke prijs kan mijn vent moeiteloos zijn look veranderen. Hierdoor ziet hij er tijdens elke situatie perfect uit.

Met mijn tips kun jij nu eenvoudig formele herenkleding ‘strikken’!

About

No Comments

Leave a Comment