Snel goed voor de dag komen met deze 3 tips

Werken, sporten, studeren en je sociale leven; je hebt het er maar druk mee. Ik weet hier alles van en waarschijnlijk jij ook. Je plant je leven vol met leuke dingen als je geen verplichtingen hebt, maar plant eigenlijk te weinig tijd voor jezelf in. Want af en toe iets doen aan je uiterlijk is ook wel nodig. Het zorgt dat je goed voor de dag komt en geeft je ook nog eens een beetje ontspanning. Maar hoe doe je dat nou in zo’n druk leven? Hier mijn tips.

Een alles in één salon

Je moet naar de kapper, wil je nagels laten doen en hebt eigenlijk ook wel een gezichtsbehandeling nodig. Veel te veel om in één dag te doen zou je denken. Want je moet naar de salon rijden, je behandeling krijgen, nog even blijven kletsen, betalen en dan weer terugrijden. Het kost je zo 2 uur tijd (als het niet langer is) en dit past niet in je drukke leven. Maar wat veel mensen nog wel eens vergeten, is dat er ook salons zijn die allerlei behandelingen in één hebben. Dan hoef je dus niet apart naar een nagelsalon, een kapper en een schoonheidssalon, maar kan je op dezelfde plek alle behandelingen krijgen die je nodig hebt. Ideaal en het bespaart je veel tijd! Misschien is het even zoeken naar de juiste salon, maar dan heb je ook wat.

Maak een thuisspa

Ook is het een mogelijkheid om gewoon thuis een salon na te bootsen. Je hebt echt niet voor alles namelijk professionals nodig. Het bespaart je veel tijd en ook nog geld als je jezelf een goede schoonheidsbehandeling geeft. Plus, als je dan toch echt naar de salon wil, hoef je dit misschien minder vaak te doen. Het is heel makkelijk om thuis een salon te maken. Stomen van je gezicht kan je bijvoorbeeld boven een kom met heet water doen, een masker kan je bij de drogist kopen en je nagels kan je ook makkelijk zelf doen. Tegenwoordig verkopen ze zelfs gellak sets, waardoor je thuis je eigen gellak nagels kunt maken! En ook heel handig; tussendoor kan je gewoon een paar mailtjes eruit sturen voor je werk.

Less is more

Tot slot wil ik jullie nog meegeven dat je echt niet tien beautybehandelingen per maand nodig hebt. Tegenwoordig is natuurlijke schoonheid zelfs een trend en ik ben het daar heel erg mee eens. Less is more zeggen ze altijd en dat vind ik helemaal waar! Ik vind een paar sproetjes veel mooier dan drie lagen foundation en ook een natuurlijke haarkleur staat vaak chiquer dan geverfd.

About

No Comments

Leave a Comment