Presenteer je producten op fabuleuze wijze met deze verpakkingen

Er zijn ontelbare mogelijk manieren om je producten te verpakken. Vooral als je producten hebt zoals koffiebonen, snoep, koekjes en andere lekkernijen zijn de opties legio. Uiteindelijk wil je dat de klant tevreden de winkel uitloopt. Daarbij zorg je er natuurlijk voor dat de kwaliteit van het product dat je verkoop optimaal is. Maar ook een verpakking helpt heel erg mee om je producten goed te verkopen. Het is immer de verpakking die de klant als eerste ziet. In dit artikel een aantal soorten verpakking uitgelicht.

De blokbodemzakjes

Een zo'n verpakking waar je je producten mee kunt laten stralen zijn de blokbodemzakjes, ook wel blokzakjes genoemd. Heb je handelswaren zoals koekjes of bonbons dan zijn blokzakjes perfect geschikt om in te verpakken. Dat niet alleen, want ook voor vis in water zijn blokzakjes zeer handig. Voor vis in water heb je stevige blokzakjes. Het mooie van blokbodemzakjes is dat ze transparant zijn. Dat brengt het voordeel met zich mee dat de producten in één opslag te zien zijn. De klant weet direct wat hij koopt. En mede door de zijvouwen en de blokbodem zorgt ervoor dat het zakje blijft staan. Dat geldt ook als het zakje helemaal vol zit.

De verschillende soorten aan blokbodemzakjes

Als je op zoek gaat naar blokbodemzakjes dan kom je erachter dat er een grote diversiteit aan soorten is. De meeste hiervan hebben een vierkante bodem. Het is de meest eenvoudige variant, maar wel de meeste ideale manier om jouw producten in te verpakken. Less is more is hier van toepassing. Eenvoudig maar heel effectief. Je vindt ook blokbodemzakjes met een kruisbodem. Deze zijn iets sterker aan de onderkant dan de normale variant. Dat maakt het met kruisbodemzakjes mogelijk om zwaardere producten te verpakken. Maar ook producten zoals snoep en koffiebonen gaan hier heel goed mee. Heb je bijvoorbeeld kaarsen dan kun je ze verpakken in zakjes met een ronde bodem. Je merkt het, voor veel klein producten vind je genoeg zakjes om producten op mooie wijze te presenteren.

Je cupcakes mooi en sterk verpakken

Heb je een bedrijf dat cupcakes verkoopt dan wil je dat wel doen in mooie cupcake doosjes. Doosjes die transparant zijn waardoor de klant kan zien wat ze kopen. Ook moeten de cupcakes natuurlijk wel heel op de eindbestemming aankomen. De klant wil er achteraf niet achter komen dat de cupcakes beschadigd zijn geraakt tijdens het vervoeren. Kies dan voor cupcake doosjes met insert. Dit insert houdt de cupcake recht en komen uiteindelijk heel aan op eindbestemming.

About

No Comments

Leave a Comment