Mijn favorite merk: Nubikk dames!

Nubikk dames

Soms kom ik wel eens dingen tegen die ik gewoon moet promoten. Gewoon omdat ze goed zijn en ik graag wil dat anderen er ook plezier van hebben. Zo’n merk is Nubikk dames. Dit schoenenmerk trekt al een tijdje mijn aandacht. Ik houd van winkelen, maar schoenen kopen is voor mij toch altijd wel een ding. Ik heb moeilijke voeten denk ik en ik kan veel gewoon niet dragen zonder blaren te krijgen. Vroeger vertelde de verkoopster mij dan dat dat heel normaal was en dat je schoenen nu eenmaal in moet lopen. Dan zouden de blaren vanzelf verdwijnen. Nou, nog een tip naast de Nubikk dames: dat is echt grote onzin! Een schoen zit lekker of hij zit niet lekker. Er bestaat iet zoiets als inlopen met blaren. Maar goed, ik koop online dus van dat soort verkoopsters heb ik geen last en van de blaren ook niet meer want ik ga voor Nubikk dames.

Nubikk dames: heerlijke schoenen

Comfort vind ik de belangrijkste eis bij schoenen. Natuurlijk moeten de schoenen er ook leuk uitzien, maar dat komt bij mij pas echt op de tweede plaats. Maar gelukkig, met Nubikk dames krijg ik beiden. De schoenen ogen jeugdig en eigentijds en ze zijn ook nog eens elegant. Een prima combinatie vind ik. Nubikk werd op 15 maart 2012 opgericht en ze wonnen in 2014 al de Zilveren Schoen voor het snelst opkomende   nieuwe merk. Het merk is gevestigd in Nederland, in Waalwijk om precies te zijn. Het merk is inmiddels erg populair. De schoenen staan voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk damesschoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe. Ik vind ze echt geweldig en draag ze heel veel. Ook omdat ze gewoon super lekker zitten.

Volgen op Facebook

Ik volg Nubikk al heel lang op Facebook. En ik ben niet de enige. Vele tienduizenden met mij laten zich zo op de hoogte houden van alle nieuwe designs. Het liefst zou ik elke maand een paar schoenen kopen want de berichten zijn wel erg verleidelijk. Online shoppen heeft dat effect ook op me. Je ziet de totale collectie en ik zie al voor me hoe die hele lijn staat in mijn kast. Maar voorlopig ben ik gewoon blij met één paar schoenen. Ik vind dit merk geweldig. Heb jij er al eens op gelopen?

About

No Comments

Leave a Comment