Kindercadeau’s zijn moeilijk

waskrijt

De kinderen van tegenwoordig worden steeds kieskeuriger. Een cadeau uitkiezen wordt dan ook steeds moeilijker. Ten eerste moet je een kind echt goed kennen om het goede cadeau te kopen en niet alles wordt gewaardeerd. Van een cadeau dat niet in de smaak is gevallen bij het kind zal je het te horen krijgen. Heb je een kinderfeest of andere gelegenheid waarbij je een cadeau voor een kind moet vinden? Je gaat het vinden als je de tips in deze blog gebruikt om het juiste cadeau te vinden. Makkelijk zal het niet worden, maar we kunnen je in ieder geval een handje op weg helpen.

De allerkleinsten

Heel kleine kinderen zullen echt niet zeggen dat ze iets niet leuk vinden om mee te spelen. Je zal alleen wel merken dat het cadeau niet in de smaak valt doordat er simpelweg niet mee wordt gespeeld. Toch kun je bij de leeftijd tussen een jaar en drie jaar niet snel de mist in gaan. Dingen met geluiden zijn dan vaak erg interessant om mee te spelen. Vooral als zij hiervoor zelf een knopje of iets dergelijks moeten indrukken. Denk bij deze groep aan speelgoed instrumenten, knuffels en leerzame robots. Kinderen krijgen zo ets van muziek, vormen en letters mee.

Een spelend kind

De moeilijkste zijn misschien wel de kinderen die op de basisschool te vinden zijn. Zij ontwikkelen hun eigen trends en willen niets meer zomaar aannemen. Ga dus na wat de trends zijn op het gebied van speelgoed. Tegenwoordig zijn voor kinderen tussen de vier en acht speelgoedauto’s ingeruild voor schleich paarden. Die Schleich paarden zijn zo gemaakt dat het zoveel mogelijk op een natuurlijk paard lijkt. Meisjes zijn vaak ook blij te maken met verkleedkleding en kindermake-up. Het is aan te raden om bij deze groep vooral te kijken naar het kind in kwestie en zijn of haar hobby’s observeren.

Bijna volwassen?

Tieners zijn voor hun gevoel al bijna volwassen. Voor 13 of 14 jarige mensen koop je natuurlijk iets totaal anders dan voor een volwassene. Spullen die de tieners nodig hebben zijn hier de meest veilige keuze om te maken. Verzorgingsproducten, kleding en schoenen worden vaak wel erg gewaardeerd. De doelgroep verwacht in ieder geval niets meer dat, maar laat een ding duidelijk zijn. Aan een tiener geef je onder geen enkele voorwaarden speelgoed. Kortom, kinderen zijn inderdaad moeilijker dan volwassenen. Wat wordt het naar aanleiding van jouw conclusie schleich paarden, kleding of  toch een leerzamer robot?

 

About

No Comments

Leave a Comment