Een gezonde huid begint hier

Louis Widmer

Er is niets vervelender dan een droge of gevoelige huid. Tegelijkertijd voelt er niks fijner dan een schone en gezonde huid. Hoe kan Louis Widmer jou helpen je fijn te voelen?

Er zijn genoeg gezicht crèmes te vinden en met goede reden. Nederlands weer kan een nadelige uitwerking hebben op je huid. S ’winters is je huid droog en geïrriteerd, s ’zomers geeft een vieze huid weer uitslagplekjes. Crèmes kunnen je helpen je huid gezond te houden. Daarnaast gaan ze vaak ook veroudering tegen en geven je een gezondere uitstraling. Wie wil dat nou niet!

Louis Widmer kan hier bij helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in huidverzorging, cosmetica en dermatologische producten. Sinds 1960 heeft het bedrijf zich hierin ontwikkeld en veel kennis verzameld over wat wel en niet werkt. Wat hebben ze te bieden?

Louis Widmer Gezichtscrème Remederm

Louis Widmer heeft een aantal gezicht crèmes op de markt gebracht. De remederm gezichtscrème is hier één van. Deze crème is geschikt voor zowel dag- als nachtverzorging en helpt voor meerdere dingen. Het heeft een hydraterende werking, beschermd je huid en regenereert je huid.

Daarnaast bevat het zowel vitamine A als Vitamine C. de vitamine A helpt bij het regelen van verhoorning en de vitamine C helpt bij het uitschakelen van vrije radialen. De crème is vooral geschikt voor mensen met een drogere huid. Het heeft tevens een helende werking voor atopisch eczeem en diverse ander huidaandoeningen.

Louis Widmer Wash Gel Gezicht

De was gel van Louis Widmer is een parfumvrije reinigingsgel die je gezicht reinigt en je een verfrissend gevoel geeft. Heel fijn op ochtenden waar de dag te vroeg begint. De face wash bevat geen parfum (dus ook zonder kleurstoffen) en heeft zuiverende eigenschappen. Iets wat hem geschikt maakt voor een vette of acnéhuid. De gel is geschikt voor normale en gevoeligere huidtypes.

Louis Widmer Oogomtrekcrème

Er is niks vervelender dan s’ochtends opstaan en bij de spiegel meerdere kringen onder je ogen aantreffen die niet meer weg willen. Oogomtrekcrèmes kunnen hierbij helpen. De oogomtrekcrème van Louis Widmer is een goede optie.

De crème is gemaakt op een olie/water basis wat goed doordringt in de huid bij je ogen. Het hydrateert en regenereert je huid waardoor rimpels en lijnen verminderen en kunnen vervagen. Ook stimuleert het antirimpelverzorging en bevat het vitamine A en E.

Ook benieuwd naar de werking van de huidverzorging van Louis Widmer? Neem dan eens een kijkje naar hun producten.

About

No Comments

Leave a Comment