Een kat (of twee) in huis is wel zo gezellig!

eukanuba

Je bent (over het algemeen) óf een hondenmens óf een kattenmens. En als ik dan mag kiezen, dan kies ik voor katten. Het zijn eigenzinnige beestjes die je veel liefde kunnen geven maar je ook totaal kunnen negeren. Een hond heeft voor dat veel meer aandacht nodig. Het leukst is het natuurlijk wel als je je kat als kitten krijgt. Jullie kunnen dan een band opbouwen die door niemand meer verbroken kan worden. Maar hoe zorg je nu goed voor je kat? En dan van kitten af aan? Natuurlijk door het juiste voer te kiezen. Wanneer je kiest voor Eukanuba, dan weet je zeker dat je kat of kitten alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij maar nodig heeft. Dat is een geruststellend gevoel! Ga dus snel naar de dierenwinkel.

Zorg goed voor je kat, daar word jij ook blij van

Want alleen al door het juiste voer voor je kat te kiezen zorg je goed voor hem. En dat ga je merken. Door het juiste voer te kiezen, zul je merken dat je kat veel minder last zal hebben van haaruitval. Dat scheelt veel stofzuigwerk en losse haren in huis. Ook blijft het gebit van je kat met het juiste voer in een goede conditie. Wist je dat ook katten hun melktanden op een gegeven moment wisselen voor volwassen tanden? Je snapt dan direct dat kittenvoer heel anders is dan gewoon kattenvoer.

Lekker spelen met je kat

Het geeft jou uren plezier en je kat ook. Lekker spelen met een muisje gevuld met kattenkruid kan de dag van je kat volledig maken. Ook spelen met lichtjes of proppen vind je kat echt geweldig. Je zorgt er, door speelgoedjes aan te bieden, voor dat je kat in een goede conditie blijft. En jij hebt úren kijkvermaak! Je kunt er ook voor kiezen om een flinke klimtoren voor je kat neer te zetten. Zo heeft hij telkens een ander uitzicht en zal hij zijn nagels niet meer aan de bank scherpen.

Een binnenkat of een buitenkat?

Als je een echte buitenkat hebt, dan zul je ‘m waarschijnlijk een stuk minder zien. Toch kun je er van op aan dat ook een buitenkat direct klaar staat als jij met de auto de straat in komt rijden. Want ook een buitenkat weet: het personeel is er, dus nu krijg ik eten. Een binnenkat is over het algemeen nog aanhankelijker. Hij heeft het verder niet druk met muizen en vogels vangen en zal dus waarschijnlijk liggen te slapen als jij thuis komt.

About

No Comments

Leave a Comment