Nieuw seizoen, nieuwe trend! Voor welke stijl ga jij?   

De maand mei zit er alweer bijna op en dat betekent dat de zomer straks toch echt gaat beginnen. De officiële zomer dan want die zomerse temperaturen, daar hebben we afgelopen maand ook al volop van mogen genieten. Sterker nog, het leuk bijna wel al zomer en dat vinden we alles behalve erg. Zodra we het nieuwe seizoen aftrappen krijgen we ook weer te maken met nieuwe trends. In dit blog vertellen we je dan ook graag meer over de nieuwste trends op het gebied van schoenen. Ben je er klaar voor?

Duurzaam wordt het nieuwe tijdloos

Het woordje “duurzaam” horen we niet meer alleen bij bedrijven vallen. Ook in de modewereld wordt er steeds meer op deze manier van produceren gelet. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker aangezien de problemen met betrekking tot het klimaatproblemen nog steeds niet zijn opgelost. Daarom voelen modeontwerpers ook steeds meer de druk om duurzaam te ondernemen. Of dit is afdoet aan de schoen, kwaliteit of de trend? Helemaal niet! Deze schoenen zijn juist helemaal en zien er ook nog eens net zo goed uit als de “normale” schoen. Daarnaast dragen ze ook nog eens hun steentje bij aan een duurzamere maatschappij en zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Schoenen voor binnen

Door het Corona wordt er steeds meer vanuit huis gewerkt en schoenenverkopers zien dan ook een enorme run op binnenschoenen zoals pantoffels voor vrouwen en mannen. Wie dacht dat pantoffels iets ouderwets was heeft het helemaal mis, deze schoen wordt weer helemaal hip. Pantoffels zijn inderdaad een tikkeltje van vroeger maar ze hebben wel een flinke upgrade ondergaan. Daarnaast zijn ze geweldig voor binnen en ook nog eens prima te dragen buiten (als je bijvoorbeeld even de hond met uitlaten of iets wilt weggooien). Mode en comfort gaat niet samen? De pantoffel bewijst ons het tegendeel.

Zomerse laarzen

Ook helemaal in aankomende zomer zijn laarzen of ook wel bekend als boots. Zowel in de westernstijl als in de normale stijl kwamen deze laarzen meerdere keren voorbij op de catwalk. In Amerika is dit trouwens al een heel gewoon fenomeen en nu lijken wij het dus over te nemen. De zomerse laarzen zijn zowel onder een rokje als jurkje als korte broek te dragen en geeft je outfit net even een iets speelsere uitstraling. Benieuwd of de zomerse laars iets voor jou is? Kijk dan eens bij Vamos schoenen op er een paar bij zit die helemaal bij jouw (kleding)stijl past.

About

No Comments

Leave a Comment