Gemakkelijk online dozen bestellen

Stel je voor dat je een jaar geleden in slaap was gevallen en op dit moment wakker werd. Dan zou je toch helemaal gek worden? Er is zo veel veranderd in een jaar tijd. Engeland is de EU uit, de VS heeft een nieuwe president gekregen en er is een wereldwijde pandemie gaande. Ik zou mij kapot schrikken, het is maar goed dat dit in golven gebeurd, anders zou het mij te extreem worden. We hebben allemaal last van de pandemie, zeker nu de winkels gesloten zijn. Midden in deze pandemie heeft een vriend van mij besloten om te gaan verhuizen. Het enige probleem is dat hij geen verhuisdozen heeft. Gelukkig konden we dozen bestellen gemakkelijk online doen. Het moest allemaal wel snel geregeld worden. Dozen bestellen leek mij nogal risicovol. Ik dacht dat je beter bij mensen dozen kon lenen dan dozen bestellen. Maar we kregen de dozen op tijd binnen dus de verhuizing kon doorgaan.

 

Veel spullen betekend veel dozen.

Je weet nooit echt van tevoren hoeveel spullen je hebt tot dat je gaat verhuizen. Dan kom je er namelijk achter dat je echt belachelijk veel spullen hebt. Het lastig met het dozen bestellen was om van tevoren in te schatten hoeveel we nodig hadden. Er niet echt een grafiek met het dozen bestellen dat aangeeft hoeveel dozen je moet hebben, net zoals bij een recept. Dus toen moesten we gokken. Natuurlijk gingen we voor “liever te veel dan te weinig”. Te weinig dozen bestellen zou echt rampzalig zijn, zeker als we daar op de dag van het verhuizen achter komen. Ik durf niet meer te zeggen hoeveel dozen we precies besteld hebben. Het was uiteindelijk net aan genoeg. Dozen bestellen kan wel gemakkelijk online en het bedrijf leverde binnen 2 dagen. Dat vind ik ontzettend snel omdat het niet echt om een populair product gaat.

 

Tillen en uitpakken

Het echte werk begon was toen we alles mochten gaan inpakken en verhuizen. Ik moet zeggen dat het best leuk werk was om te doen. Je kan ontzettend veel plezier hebben om iemands prullaria en nutteloze dingen. We gingen ook super efficiënt en serieus te werk waardoor we alles in het weekend konden overzetten. Dozen bestellen was voor ons wel echt een uitkomst, anders ging de verhuizing echt niet door. Je kan nu echt letterlijk alles online bestellen, ook spullen van je lokale boer. Dat is misschien één voordeel van deze pandemie. We kunnen nu zelfs verhuisdozen online bestellen.

 

About

No Comments

Leave a Comment